Om oss

De två donnorna möttes för några år sedan under en seglats på böljan den blå.
Där och då skapades underhållningsduon Maggan & Berit.

Med nyfikenhet och passion för livets goda ger de sig ut på äventyr till världens alla hörn.
Äventyren blir till berättelser i ord och ton som i sin tur blir till härlig underhållning som
roar och berör!

Maggan & Berit har många fantastiska musiker i sin vänskapskrets och tillsammans underhåller
de på events av alla de slag så som middags- och danstillställningar, jubileumsfiranden, födelsedagskalas, bröllop, ceremonier, företagsevent och andra festliga tillfällen!
Man kan också boka in musikteaterföreställningen ”Toner på Tur”, läs mer om det under fliken med samma namn i menyn på startsidan.
Maggan & Berit kan även bokas för konferencieruppdrag.

Musikalisk inspiration får de från starka donnor och sköna karlar såsom Lill Lindfors, Sten-Åke Cederhök, Magnus&Brasse, Frank Sinatra, Monica Zetterlund, Lisa Nilsson, Doris Day och
The Andrews Sisters.


Ellinor Nilsson -MagganMAGGAN fixad
Ellinor har arbetat många år som showartist.
Resan startade på Gran Canaria på ”Garbos showrestaurant”
och fortsatte senare till Göteborg och då ”Cabaret Lorensberg”.
Ellinor är utbildad musikalartist på Performing Arts School i Göteborg och har medverkat i musikalproduktioner som ”Mamma Mia!” i Oslo och ”Chess” på Göteborgs Operan.
Hon har ett flertal gånger arbetat för produktionsbolaget 2Entertain i Norge, både som sångerska och dansare.
Har även haft privilegiet att bli borttrollad av magikern
Stefan Odelberg i hans shower.
Ni kan också se Ellinor i tv- rutan,
då som körsångerska hos ”Stjärnor hos Babben.

Karin Funk -Berit
Karin är utbildad musikalartist vid Teaterhögskolan i Göteborg. Hon arbetar som sångerska, musikalartist, konferencier och kreatör. Karin har medverkat i musikalklassikerna  ”Mary Poppins” och ”Chess”på GöteborgsOperan. I båda produktionerna var hon understudy för den kvinnliga huvudrollen och fick spela både Mary Poppins och Florence vid flera tillfällen.
På meritlistan finns också ”The Phantom of the Opera” där hon var ensemble samt understudy för Madame Giry och ”Häxorna i Eastwick” där hon spelade Greta Neff samt var understudy för häxan Alexandra Spofford, båda uppsättningarna spelades på Cirkus i Stockholm. Hon har gjort rollen Svetlana i ”Chess in Concert” i Arena Vänersborg. 
Karin har även medverkat i uppsättningarna ”Sweeney Todd” och ”En gentlemans handbok i kärlek och mord” på Wermland Opera.
På Teater Spira medverkade Karin i det nyskrivna
verket ”Cameramusikalen om Ingrid Bergman”, där var hon ensemble och fick även flertalet gånger spela huvudrollen Ingrid.
Karin har setts på Tv som en av finalisterna i TV3s stora satsning ”West End Star” samt vid Nationaldagsfirandet 2022 från Skansen i Stockholm.
Hon har vid flertalet tillfällen varit frontsångerska och showartist i kända showproduktioner både i Sverige och utomlands.
Karin är en flitigt engagerad solist i konsertsammanhang och har medverkat i och producerat otaliga företagsevent. Hösten 2021 bar det av ut på Sverigeturnén ”Thank you for the music – en hyllning till Björn&Benny” och hösten 2022 blev det en turnésväng till med samma produktion.
Karin är också en del av Queens – a tribute to the music of Queen, de var på Sverigeturné 2023 och ytterligare turné sker våren 2024.
Karin anlitas ofta som konferencier i olika sammanhang så som vid stora galor, banketter, folkparkskvällar, och mindre tillställningar, hon har bl.a lett Bilsportsgalan, Chark SM, Stena ABs VårMiddag och vid event för Volvo Cars.
Hon har släppt två egenskrivna singlar: Take Wing och Alltid nära dig.